{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Legendarni Cvele: Briljantno vođenje Zvezde, ovo se graniči sa neverovatnim

/ Izvor: Informer
Komentari: 13
„Praktično, još jedan ulazak u Evropu i dug je eliminisan“, kaže Cvetković
Legendarni Cvele: Briljantno vođenje Zvezde, ovo se graniči sa neverovatnim

Legendarni generalni sekretar Crvene zvezde i jedan od tvоraca najvećih uspeha kluba iz Ljutice Bogdana, Vladimir Cvetković, smatra da rukovodstvo srpskog šampiona, na čelu sa generalnim direktorom, Zvezdanom Terzićem radi izuzetan posao u klubu, kao i da bi još jedan ulazak u Evropu u potpunosti eliminisao drastično smanjen dug u klupskoj kasi.

Popularni Cvele kaže da Crvena zvezda ima pravo da razmišlja optimistično uoči mečeva sa Napolijem, PSŽ-om i Liverpulom.
"Zvezda beleži odlične rezultate. Vraća se polako, ali sigurno u evropski fudbal. Samim tim je prate i finansijski rezultati. Imajući u vidu kakvi su bili pre sedam-osam godina, ovo se graniči sa neverovatnim. Praktično, još jedan ulazak u Evropu i dug je eliminisan. Svi komplimenti za upravu s Terzićem za briljantno vođenje Crvene zvezde. Znam da je dug bio više od 50.000.000. Ali je ovo neverovatno i svi komplimenti. Ozbiljan sportski i finansijski rezultat", rekao je Cvetković za Informer.

Tokom prethodnih 15 godina dug je konstatno rastao i uvećeavao se nakon svake odlazeće uprave.
"Ne bih Terzića poredio sa dugim fudbalskim radnicima. On radi veliki i ozbiljan posao i to je dobro. Bitno je da vodi Zvezdu dobro, ada klub beleži dobre rezultate i da ima stabilne finansije. Nema razloga da Zvezda ne ide napred. Zašto da već u Ligi šampiona ne napravi čudo? Ni Napoli, ni PSŽ, ni Liverpul nisu pali sa druge planete. U fudbalu je sve moguć. Šta ako Zvezda bude među prva dva i prođe u nokaut fazu? To je onda vraćen dug i tako treba razmišljati", poručio je Cvetković.

Zvezdan Terzić je u jučerašnjem intervjuu za Blic izjavio da ja je klub vratio 41.000.000 duga i da je trenutni iznos duga 13.000.000 evra. Crvena zvezda učešće u elitnom takmičenju započinje utakmicom sa Napolijem na stadionu Rajko Mitić narednog utorka od 21 čas.

Foto: MOZZART Sport

Najnovije vesti


×