{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Le Talek u Moskvi čeka rusko državljanstvo i novi klub

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Hoće ga Dinamo
no_image.png
(©AFP)

Proveo je godinu i po dana u Crvenoj zvezdi i ostavio dubok trag u srpskom fudbalu. Međutim, u životu Damijena Le Taleka možda i važniji je bio period od godinu i po dana pre dolaska u Beograd. Igrajući za Mordoviju je naime upoznao misicu Kristinu Šindjasovu zbog koje sada čeka da dobije i rusko državljanstvo, a možda i da se vrati u Moskvu.

Naime, kako piše ugledni Sport.ru, Dinamo razmišlja o tome da pokuša da vrati Le Taleka u Rusiju s tim da ostaje da se vidi da li će to biti i izvodljivo s obzirom da ugovor iskusnog fudbalera sa Monpeljeom traje do 2022. Moralo bi dakle Dinamo da odreši kesu i to verovatno dobro s obzirom da je Le Talek igrao više nego dobro u Ligi 1.

Sama Moskva ne bi predstavljala problem, jer Le Talek tamo već ima stan. Štaviše, Le Talek je baš u Moskvi i trenirao za nastavak sezone koga u Francuskoj neće ni biti.

Kako će cela ova kriza sa pandemijom korona virusa uticati na finansije Monpeljea najjasnije pa bi i to moglo da ubrza eventualni transfer Le Taleka u Dinamo.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×