{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bivši prvotimac Zvezde ima još dve i po godine ugovora sa Monpeljeom
no_image.png

Šuškanje novca sa Dalekog istoka ume da bude i te kako primamljivo – pogledati pod „Hulk“ ili „Oskar“ – no, ne ide se svakom u Kinu. Primera radi, Damijen Le Talek je stavio sportski izazov ispred finansijskog, te iako bi u najmnogoljudinijoj zemlji sveta mogao da fino zaradi, rešio je da ostane u Francuskoj.

Vezista Monpeljea je u izjavi za medije u otadžbini potvrdio da su ga tokom januara kontaktirali Azijati (doduše, ne navodi se imena), ali da im se uljudno zahvalio, uz obrazloženje da fudbal u tamošnjoj Superligi, ma šta pričali, jednostavno nije ni prići „ligama petice“.
Nikad dosad ništa nisam rekao na tu temu. Drugi ljudi su bili uzbuđeni. Pirmera radi, ja nikad nisam tražio od predsednika da me pusti da ide. Na sve to, zimus sam odbio ponudu iz Kine. Nije to mesto na kom želim da igram fudbal“, pojasnio je Le Talek.

Liga 1, pak, jeste. A u njoj je ove sezone nekadašnji prvotimac Crvene zvezde svaki put bio starter u dresu Monpeljea, te i ne čudi što ima ponude, ali kako sam kaže želi da sezonu privede kraju i tek na leto, možda, promeni sredinu. To svakako neće biti Kina, pogotovo ne u situaciji kad mnogi igrači traže način da raskinu ugovor sa tamošnjim klubovima, uplašeni za posledice širenja korona virusa.
„Svaki prelazni rok nosi neku svoju istinu, ali meni je dobro u Monopeljeu. Ostale su mi još dve i po godine ugovora, videćemo šta će se dešavati na kraju sezone i da li će tad biti vreme da razgovaramo o eventualnom odlasku“, dodao je Damijen Le Talek.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×