{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Le Talek na ceni: Kineski klub nudi 2.000.000 evra, direktor odgovara - ne dolazi u obzir

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
„Nećemo sebi pucati u nogu nakon povrede Pedra Mendesa“, poručuje Loran Nikolan
no_image.png

Damijen le Talek je jedan od igača za koje Monpelje ima otovorene ponude ove jeseni. Kako pišu tamošnji mediji, postoji interesovanje nekoliko klubova, među kojima je navodno najkonkretniji jedan iz Kine, koji je francuskom klubu spreman da ponudi 2.000.000 evra za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

Trener Mišel der Zakarijan donekle je otvorio mogućnost odlaska iskusnog fudbalera, iako direktor Loran Nikolan odbacuje takvu mogućnost.
"
Badu nas je napusti, možda ode i Adujev, posle toga ne bi trebalo da bude odlazaka, osim ako neki klub ne stavi veliki novac na sto. Danas se to nije dogodilo. Za Le Taleka mi menadžment još nije rako. Ako se značajna ponuda nađe na stolu, sigurno ćeme obavestiti o tome", rekao Der Zakarijan.

Ipak, izgleda da je na odlulu klupskog menadžmenta uticala i informacija o povredi Pedra Mendesa, koji će sa terena odustvovati tri nedelje.
"
Ne dolazi u obzir da nas Le Talek sada napusti. Nećemo sebi pucati u nogu posle povrede Pedra Mendesa", poručio direktor Loran Nikolan, ne zatvarajući vrata za Le Talekov eventualni odlazak u junu.

Le Talek je za Monpelje potpisao četvorogodišnji ugovor u julu 2018. godine, nakon više nego uspešnih godinu i po dana boravka u Crvenoj zvezdi. Osnovni kvalitet francuskog igrača je to što može da odogvori na više pozicija u timu, a od dolaska u Monpelje najčešće je igrao na mestu zadnjeg veznog igrača. Prošle sezone je ostvario 37 nastupa za francuski tim u svim takmičenjima, a ove je već sakupio 21 meč u svojim nogama.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×