{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čelsi na ispitu
Lampard u pregovorima oko produžetka ugovora

Na pitanje ko će biti naslednik Mauricija Sarija jutros bi mnogi rekli - Frenk Lampard. Pominjalo se da će Derbi traži obeštećenje od 5.000.000 evra. Međutim, sada Skaj piše da nijedna zvanična ponuda od Čelsija nije stigla i da Lampard pregovara sa Derbijem oko produžetka ugovora.

Lampard u sadašnjem ugovoru ima još dve godine, ali Skaj piše da je Derbi i ranije planirao da da razgovara na kraju sezone sa Lampardom oko dugogodišnjeg ugovora.

Bez formalnog pristupa Čelsija, Derbi nastavlja sa svojim pristupom da izgradi strukturu tima oko njega.

Izvori Skaja kažu da Čelsi gleda na Lamparda kao jednog od najvećih meta za mesto na klupi umesto Mauricija Sarija. Italjanski izvori kažu da je Čelsi dogovorio sve sa Juventusom oko transfera Sarija, ali da to ne želi da ozvaniči dok je završi planove oko dovođenja Lamparda.

U sadašnjem ugovoru Lamparda sa Derbijem postoji klauzula koja mu dopušta da ode iz tima, ali bi Čelsi morao da plati 5.000.000 evra kao kompenzaciju.

I dok bi Lampard kao legenda Čelsija jako teško odbio ponudu Plavaca ako ona dođe u zvaničnom obliku, u isto vreme ima veliko poštovanje prema navijačima Derbija kao i prema vlasniku Melu Morisu koji mu je dao šansu da se oproba u menadžerskim vodama.

Videćemo kako će se ova priča završiti.

FOTO: Reuters

×