{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Trener Vojvodine nije dostavio tražene dokaze o nameštenim utakmicama
Lalatoviću zbog Niša još 300.000 dinara kazne

Kleo se Nenad Lalatović, „ovoga mu krsta“, da će sve da ispriča o navodnim nameštenim utakmicama Radničkog iz prošle sezone, ali kako to ovde obično biva – tresla se gora, rodio se miš.

Postupak je poveden protiv trenera Vojvodine, traženo je od njega da dostavi dokaze o tim optužbama, a kako on to nije učinio, dobio je kaznu. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je danas stavila na tačku na ceo taj slučaj, a odluka je da Lalatović za kaznu mora da plati 300.000 dinara.

To je samo drugi deo kazne za trenera Vojvodine, pošto je prvobitno kažnjen sa 500.000 dinara i tri utakmice suspenzije zbog nedoličnog ponašanja na istoj toj utakmici sa Radničkim na Čairu. Tada je Lalatović dobio crveni karton na poluvremenu, najpre zbog sukoba sa kolegom Kosanovićem, trenerom Nišlija, a onda sa i jednom osobom u svečanoj loži domaćeg kluba. Tada je ispalio to da će „ovoga mu krsta, reći sve o nameštenim utakmicama“.

Lalatović je suspenziju u međuvremenu odradio. Tako da će od narednog kola biti na klupi novosadskog kluba.

Druga kazna koju su Disciplinci danas odredili „pogodila“ je trenera Rada Dragana Radojičića, koji će zbog nedoličnog ponašanja na utakmici sa Radnikom, morati da plati 20.000 dinara.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×