{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lalatović: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli

/ Izvor: mozzartsport.com, Dnevnik
Komentari: 53
Kod mene igraju samo oni koji to zasluže, poručuje trener Vojvodine
Lalatović: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi na tabeli

Pomirenja između trenera i sportskog direktora u Vojvodini očigledno neće biti. Novi dan, nova packa koju je Nenad Lalatović uputio Nikoli Lazetiću. Sve je jasnije da u tom klubu nema više mesta za jednog od njih.

Nakon što je dan ranije rekao da odgovara za rezultate samo predsedniku Vojislavu Gajiću, trener Vojvodine Lalatović je u razgovoru za Dnevnik otvoreno prozvao Lazetića da mu smetaju dobri rezultati, odnosno drugo mesto na tabeli crveno-belih.

U prvom trenutku Lalatović nije želeo da govori o sukobu sa Latetićem.
Ne bih da komentarišem to da li postoji konflikt između sportskog direktora i mene. Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba. O mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli. Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su posle dužeg perioda zatišja ponovo počeli da se interesuju za njene igrače“, počeo je Lalatović.

Naglasio je da je kod njega oduvek bilo da svako igra po zaslugama.
Postoje pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže. Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz“.

A, onda je Lalatović, ipak, imao šta da kaže o Lazetiću...
Najbitnije mi je to što ekipa ima željene rezultate i što se nalazimo na jako dobrom putu da ispunimo cilj i ponovo zaigramo u Evropi. Raduje me što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača. Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan tim što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo obećali. Znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i veurjem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji“, zaključio je Nenad Lalatović.

Kraj jesenjeg dela prvenstva nije tako daleko, a onda će, očigledno, morati da dođe do redefinisanja odnosa među Lalama. Ako ne pukne i pre toga...

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×