{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lajpcig na Vandi, Boginja protiv Barse i De Klasiker

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Danas na programu 13 utakmica u okviru fudbalskih simulacija
no_image.png

Virus korona možda je zaustavio loptu na terenima širom Evrope, ali najjače evropske fudbalske lige se nastavljaju, barem kada je reč o ponudi kladionice MOZZART!

Na meniju je simulacija mečeva koji bi se igrali da sve nije stalo. A važno je znati da su rezultat i kretanje događaja na meču čisto simuliranje, odnosno predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, ukoliko se kladite na meč između Atalante i Barselone, podaci koji su prikazani mogu biti sa meča Arsenal - Everton, koji je odigran pre dve godine.

Dakle, krajnje inovativan, zanimljiv i odličan način da prebrodite fudbalski vikend, koji je zbog aktuelne situacije takav, kakav jeste.

Fudbalska simulacija

Ujedno, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite sjajne kvote i velika iznenađenja. Jer, da se ne lažemo, i te kako će ih biti. Možete da se kladite na konačan ishod, golove, prelaze, uživo... Sve je dostupno i vama nadohvat ruke putem mobilne aplikacije ili zvaničnog sajta kladionice MOZZART!

Večeras ćemo moći da uživamo u simulaciji 13 utakmica u Ligi šampiona, holandskoj Erediviziji, plej-autu austrijske Bundeslige i turskoj Superligi. Podsećamo vas da je u pitanju simulacija, pa pustite mašti na volju. Može da se isplati...

Sve mečeve možete ispratiti na narednom linku, koji će biti aktivan po startu planiranih mečeva.

/ rezultate možete pratiti na sofascore.com /

RASPORED SIMULACIJA

LIGA ŠAMPIONA
HOLANDIJA 1
AUSTRIJA 1, PLEJ-AUT
TURSKA 1

Najnovije vesti


×