{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ali Rendžers se pita...
no_image.png

Sin čuvenog rumunskog asa Georgi Hadžija - Janis, mogao bi na leto da se vrati u Italiju. Njegov prvi boravak na Čizmi nije bio tako dobar, gotovo da nije igrao za Fjorentinu (svega 48 minuta u prvom timu) u periodu 2016-2018, ali sada je daleko zreliji i sigurno bi imao šta da ponudi Kalču.

Kako prenosi Gazeta delo Sport za usluge kreativnog veziste zainteresovan je Lacio. 

Janis Hadži eksplodirao jer kada se za 2.800.000 evra vratio iz Firence u klub svog oca - Vitorul. Usledio je transfer u Genk prošlog leta, ali bez obzira na neka vrlo dobra izdanja Belgijanci su ga se lako odrekli ovog januara. Hadži je završio kod Stivena Džerarda u Rendžersu (na pozajmici) i pokazao da ume da se snađe i u čvršćim ligama. Prošlog meseca čak se istakao u Ligi Evrope. Njegova dva gola u prvom susretu i asistencija u revanšu, krucijalni su bili za prolaz Škotskog tima u narednu rundu, preko portugalske Brage.

Rimljani su stupili u kontakt sa Hadžijevim agentima posle tog dvomeča i raspitali se o mogućnosti da ga kupe na leto. Gazeta tvrdi da je Lacio spreman da izdvoji 6.000.000 evra, međutim problem bi mogao da napravi Rendžers jer sve drži u svojim rukama. Škoti su, naime, u ugovor o zajmu sa Genkom ubacili klauzulu koja kaže da oni imaju mogućnost da ga otkupe za 5.000.000. 

Teoretski, Rendžers bi mogao da kupi Hadžija za pomenutu cifru, pa da ga ponudi Laciju, za veću cifru, razume se. 

Najnovije vesti


×