{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Priča nije gotova
Lacio se vraća po Pavlovića

Već viđen transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana u Lacio je propao ovog leta u finišu prelaznog roka.

Pavlović je nekoliko puta boravio u Rimu, većina detalja u transferu je bila dogovorena, ali ugovor nije potpisan. Miloš Vazura je potom pourčio da je transfer propao jer je Partizan promenio uslove, italijanski mediji su pre toga otkrili da je Pavlović imao probleme da prođe medicinske preglede i da lekari nisu hteli da daju potpis za realizaciju transfera. Problem su bili neki EKG pregledi.

Šta god da je u pitanju, priča još nije gotova.

Lacio i dalje želi Pavlovića i priča će opet biti aktuelna u januarskom prelaznom roku. Rimski Korijere delo Sport piše da je Lacio “zamrznuo” do januara finansijska sredstva za Pavlovićev transfer i da će pregovori opet biti otvoreni na zimu. Ne zna se samo da li će i ponuda biti ista kao letos kada je iznosila 5.500.000 evra. Korijere piše da je Mateja Kežman jedan od razloga zbog kojih ova priča oko Pavlovića i Lacija ima budućnost.

Kežman je u jako dobrim odnosima sa upravom rimskog kluba, trenutno pregovara o novom ugovoru i povišici za Sergeja Milinkovića Savića, a kao posrednik uz Zvonimira Vukića je vodio pregovore o Pavlovićem dolasku u Formelo.

KVOTE ZA OSVAJAČA SERIJE A

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×