{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lacio se osigurao: Ima golmana za narednih pet godina

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Daje mu skoro duplo veću platu
no_image.png

Izvesni plasman u Ligu šampiona doneće Laciju ozbiljan priliv finansijskih sredstava, možda će se Klaudio Lotito opariti ako konačno dozvoli Sergeju Milinkoviću Saviću da promeni sredinu, ali bar za dve pozicije u timu trener Simone Inzagi ne bi trebalo da brine: Čiro Imobile je vezan čvrstim ugovorom do juna 2023, a iz Italije stiže informaicja da je rimski klubu ponudio Tomašu Strakoši novi ugovor.

Neplanirana pauza u Seriji A naterala je odgovorne na Olimpiku da se pozabave pravljenjem tima za budućnost, njihova je procena da bi albanski čuvar mreže trebalo da bude dugoročan projekat. Na kraju krajeva, ovo mu je osma sezona da je papirima vezan za Lacijale i u potpunosti je opravdao očekivanja, te će kao nagradu dobiti produžetak saradnje.

Gazeta delo sport piše da će umesto juna 2022, dokad je oročena sadašnja saradnja, Strakoša u Laciju ostati do leta 2005. Vernost će pratiti povišica, plata će mu sa trenutnih 1.200.000 evra otići na okruglo 2.000.000 po sezoni.

S obzirom da je skupio više od 150 utakmica za prvi tim Lacija i da je jedan od izuma Inzagija, jasno je da će ostati u Rimu. Ključna stvar je poverenje, pošto ga je Simone trenirao u podmlatku Lacija, zatim u Primeveri i evo sad u prvom timu.

Nastaviće se.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×