{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lacio je spreman da proda Sergeja: Ako igrač želi da ide, nije problem…

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Kaže sportski direktor Rimljana
no_image.png

Da li ćemo i ovog leta kao prethodna dva gledati sapunicu oko transfera Sergeja Milinkovića Savića iz Lacija, zavisi od mnogo faktora.

Šta će biti sa sezonom u Italiji, kakvi će biti finansijski gubici klubova među kojima je i Lacio, ko će u ovoj krizi moći da priušti skupocenog srpskog vezistu… Ali najbitnije od svega je kakva će biti želja samog igrača.

O tome je sinoć pričao sportski direktor rimskog kluba Igli Tare. Albanac je možda i iznenadio izjavom da je Lacio spreman da proda Sergeja jer se ovih dana po italijanskim medijima pisalo o produžetku ugovora i povišici za srpskog reprezentativca.
“Volja igrača je ključna stvar. Ako Sergej misli da je došao do kraja ciklusa i ako želi da ode negde drugo, onda nema problema što se nas tiče. Ovde je već pet godina, ostvario je snažne veze sa gradom i klubom. Bio je u iskušenjima da napusti klub i imao je pozive. Ali jednim delom zbog naše, a drugim delom zbog njegove želje, nikad nismo bili blizu rastanka. Ipak, na kraju sezone ćemo morati opet da procenimo situaciju”, rekao je Tare za italijanske medije.

Ovo je retka situacija da je iz Lacija stigla javna potvrda o spremnosti da pregovara o prodaji Milinković Savića. Predsednik Klaudio Lotito je uglavnom do sada demantovao sve mogućnosti o odlasku srpskog veziste i isticao nerealne cene od 100.000.000 evra i više kojima je rasterivao zainteresovane kupce.

Ovog proleća se kao zainteresovani klubovi za Milinković Savića pominju PSŽ, Mančester Junajted, Juventus, Inter…

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×