{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kup Srbije: Prvo Zvezda u Lučanima, pa Partizan u Nišu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
Određeni termini revanša polufinala
Kup Srbije: Prvo Zvezda u Lučanima, pa Partizan u Nišu

Revanš mečevi polufinala Kupa Srbije u fudbalu igraće se istog dana, za razliku od prvih utakmica u Beogradu. Fudbalski savez Srbije odredio je termine revanša, koji su na programu 15. maja.

Najpre će na teren Mladost i Crvena zvezda u Lučanima, utakmica će početi u 17.30 časova. Ne očekuje se neka neizvesnost u ovom duelu, pošto su crveno-beli slavili na Marakani sa 4:1.

Drugi polufinalni par, u kojem se očekuje mnogo više vatre, čine Radnički i Partizan, a njihov okršaj u Nišu počeće u 20 časova. Minimalnu prednost iz Beograda imaju crno-beli, koji su slavili golom Rikarda Gomeša sa 1:0.

Nedavno su Radnički i Partizan igrali u Superligi na Čairu i domaćin je slavio sa 3:1. Taj rezultat u revanšu bi ga odveo u finale Kupa.

Trofej najmasovnijeg takmičenja brani Partizan, koji ga je osvajao u tri prethodne godine. Crvena zvezda nije ovaj pehar podigla još od 2012. godine.

Mladost iz Lučana je prošle godine bila finalista, ali je u Surdulici izgubila od Partizana (2:1). Radnički se nikada do sada nije borio za trofej Kupa.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×