{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Krstajića menja još jedan bivši štoper Partizana?

/ Izvor: sportsport.ba
Komentari: 2
Pišu bosanski mediji...
no_image.png

Mladen Krstajić je nedavno napustio funkciju predsednika BH premijerligaša Radnika iz Bijeljine. Nekadašnji selektor Srbije je prvo podneo neopozivu ostavku, potom se predosmilio, ali ga je skupština kluba razrešila funkcije.

Umesto Krstajića na mesto predsednika Radnika je imenovan Predrag Perković, ali se očekuje da dođe još jedna zamena za Krstajića. Naime, Krstajić je kao predsednik vodio i kadrovsku politiku kluba, pa je obavljao posao koji obično u klubovima rade sportski direktori. U Radniku sada razmišljaju da dovedu čoveka koji će se isključivo baviti transfer politikom i obavljati posao sportskog direktora.

Prema pisanju bosanskih medija, pomenutu funkciju u klubu iz Bijeljine bi trebalo da preuzme još jedan Partizanov bivši štoper. Reč je o Branimiru Bajiću.

Nekadašnji BH reprezentativac je rođen u Bijeljini i ponikao je u Radniku iz kojeg je 2000. došao u Partizan. Kao igrač je u Humskoj proveo šest godina, a posle toga je igrao za Al Vahdu, Koblenc, Denizli i Duizburg u kojem je proveo osam sezona i završio karijeru.

Posle igračke je započeo trenersku karijeru u Duizburgu i radio je u mlađim selekcijama popularnih Zebri, a sada bi mogao da se u matičnom Radniku započne i funkcionersku karijeru.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×