{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Krško očajno - Celje posle Olimpije euforično

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Sastav Andreja Panadića je već viđen za pedalu iz elitnog društva... Dušan Kosič, trener domaćina to svakako namerava da pretvori u sva tri boda
Krško očajno - Celje posle Olimpije euforično

Uoči 31. kola u slovenačkom elitnom društvu, potpuno je jasno da će Krško najverovatnije putovati u niži rang. Naime, 10 bodova zaostatka za Novom Goricom, deluje nedostižno za tim hrvatskog stručnjaka Andreja Panadića, nekadašnjeg fudbalera Dinama, reprezentativca SFRJ na Mundijalu u Italiji 1990. godine. On danas staje na crtu izuzetno motivisanom Celju koje je u proteklom kolu minimalcem skinulo skalp Olimpiji.

A, bio je to podvig Celja o kom će se još dugo pričati, jer je tim iz Ljubljane makar do tog momenta bio večita enigma za sastav Dušana Kosiča koji je, gle koincidencije, pre devet godina svoj trenerski put započeo upravo u Krškom. Inače, kada je reč o Celju, nije loše setiti se da je upravo ovaj tim, pre navedene, odlične partije izgubio od Nove Gorice sa 4:0, što će reći da su demolirani u meču sa timom iz fenjeraškog dubla, a zatim savladali drugoplasiranu ekipu na tabeli. Eto, i to se dešava u Sloveniji, pa bi fudbalski najrealnije bilo reći da je Celje domaćin u svojstvu favorita, te da bi zaista začudilo ukoliko bi ovaj tim kiksnuo protiv ekipe koja je vezala tri GG3+ poraza.

Sve u svemu, tim Andreja Panadića kao da nema čemu da se nada u Celju, o čemu svedoče i vrlo šture slovenačke najave ovoga meča koje sve epitete apsolutnog favorita bacaju na konto domaćina. Uostalom, fudbalski je to i ispravno, pa i za očekivanje, jer Krško je po nepisanom pravilu u utakmici sa današnjim rivalom u martovskom 22. kolu već rogutalo svoj srećan kolačić, kada je kod kuće izboksovalo remi ili, ako vam je lakše, zaokružilo X-X, ali i GG tip.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 1905 SVN 1 Celje - Krsko ki 1 1,45
Ukupna kvota1,45

Slovenija 1- 31. kolo
18.00: (1,45) Celje (4,10) Krško (6,75)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen

Najnovije vesti


×