{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kros ne pristaje na manju platu: Dajte pare, znam ja kome ću da pomognem...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
"Odricanje na ovakav način bilo bi kao nekakva uzaludna donacija"...
Kros ne pristaje na manju platu: Dajte pare, znam ja kome ću da pomognem...

Real Madrid pohvalio se u jednom momentu da vrlo dobro stoji finansijski i da neće biti potrebe da se igrači odriču dela zarada usled velike krize izazvane korona virusom, međutim u poslednjih sedam dana vode se intenzivni pregovori sa igračima da ipak dođe do određenih korekcija u ugovorima.

Ove meru kao doprinos stabilizaciji tržišta preporučili su i Fudbalsi savez Španije i glavešina tamošnje La lige, a Kraljevski klub želi da ispoštuje institucije.

Imajući u vidu da su se igrači Barselone i Atletika odrekli čak 70 odsto primanja nije bilo za očekivati da Madriđani "zatežu" oko maksimalnih 20 odsto, za koliko bi ih klub zakinuo ako prvenstvo ne počne do juna. Ali Nemac Toni Kros odmah je podigao glas i suprotstavio se takvoj mogućnosti. 
"Odricanje na ovakav način bilo bi kao nekakva uzaludna donacija. Mislim da je mnogo bolje da nam daju punu platu, a da onda mi igrači sami odlučimo kome će pomoći. To bi bilo ispravno. Ovako bi novac ostao u klubu. Mislim da to nije neophodno. Svi treba da pomognemo tamo gde je pomoć najpotrebnija. Puno je takvih mesta danas"

Kros je, praktično, indirektno poručio da Realu baš i nije potreban preko potreban novac koji bi mu ostao u kasi ako bi se igrači odrekli dela zarada, već da je bolje te pare dati tamo gde su zaista neophodne. Ali navijači te njegove reči nisu baš najbolje razumeli i mnogi su već osuli drvlje i kamenje na pouzdanog vezistu.

Verovatno će i reakcija kluba biti slična...

Toni Kros je inače najplaćeniji nemački fudbaler u istoriji sa preko 20.000.000 evra po sezoni.

Ova situacija mogla bi dodatno da podgreje spekulacije o Krosovom mogućem povratku u Bajern... 

Najnovije vesti


×