{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Krivična prijava protiv Ninkovića, prekršio mere samoizolacije

/ Izvor: Kurir.rs
Komentari: 29
Rizikuje da bude uhapšen ako opet prekrši zakon
Krivična prijava protiv Ninkovića, prekršio mere samoizolacije

Krivična prijava će posle Luke Jovića biti podneta i protiv još jednog srpskog fudbalera – Nikole Ninkovića.

Kako javlja Kurir pozivajući se na svoje izvore, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv Ninkovića. A ukoliko se ponovo bude oglušio o naredbu, biće uhapšen.

Podsetimo, Ninković igra u italijanskom Askoliju i pre nekoliko dana je doputovao u Srbiju. Odmah mu je naloženo da se samoizuluje jer dolazi iz rizičnog područja, ali on je prekršio meru samoizolacije. Ninković je za boravak u Beogradu prijavio jedan hotel u centru grada, a kada su juče policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20).

Inspektori su i devojci izdali meru samoizolacije. I to u njenom stanu. Ninkoviću je odmah predočeno da će tužilaštvo podneti krivičnu prijavu protiv njega i da rizikuje drastično veću sankciju ukoliko ponovo odluči da krši mere samoizolacije, jer na taj način ugrožava zdravlje ljudi, navodi Kurir.

Policajci su razgovarali i sa osobljem hotela u kom boravi, a iz kog neće smeti da izlazi do isteka mera karantina. Navodno, i njima je izdato naređenje da ubuduće ne smeju da dozvole da u Ninkovićevu sobu u ovom hotelu dolaze bilo kakve posete.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×