{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kritika Mančesteru: Ljudi, kako da vam se Haland izmigolji iz mreže?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Pol Ins ima šta da poruči Crvenim đavolima
Kritika Mančesteru: Ljudi, kako da vam se Haland izmigolji iz mreže?

Pol Ins je dobro udario po Mančester Junajtedu što je dopustio da mu Erling Haland promakne, a bio je na "udici". Tim pecaroškim izrazima Ins je objasnio da je Haland Crvenim đavolima prošao kroz mrežu u januaru i otišao u Borusiju Dortmund.

Ovaj sjajni 19-godišnji napadač je sada želja svakog evropskog elitnog kluba, imao je sjajnu sezonu u Salcburgu kada je dao 28 golova za pola sezone, ali ono što je učinio u dresu Dortmunda mu je tek diglo ceno u nebesa.

Mančester Junajted pokušava da se vrati u sam vrh tabele, a Ins, koji je igrao za Junajted, je rekao da igrači ovakvog profila ne smeju da mu prođu ispod radara ako želi da se vrati tamo gde je bio.
"Ako žele da smanje razliku u odnosu na Mančester Siti i Liverpul, onda moraju da dovedu napadača svetske klase", počeo je Ins u razgovoru za Goal.com.

I okrenuo se talentovanom Norvežaninu.
"Imali su šansu sa Halandom, mladim igračem koji je otišao u Dortmund. To je zaista tužno. On je veoma, veoma dobar igrač koji može da bude još bolji i ne smete takve igrače da pustite da vam se izmigolje iz mreže", rekao je Ins.

Ole Gunar Solskjer je imao razgovor sa Halandom u nedeljama koje su prethodile njegovom prelasku u Dortmund. Ali, taj razgovor nije bio dovoljan da se Haland ubedi da pređe u Mančester.

Na kraju je Haland otišao u Dortmund i tamo potukao mnoge rekorde. Dao je 12 golova na 11 utakmica, a Dortmund je za njega platio oko 20.000.000 evra.

Kada se pogleda sa ove tačke, bagatela!

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×