{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kristijano Ronaldo: Vrlo sam inteligentan i nemam mana

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Osim što se napije od čaše šampanjca…
Kristijano Ronaldo: Vrlo sam inteligentan i nemam mana

Možete da ga ne volite, ali morate da ga poštujete, jer ono što Kristijano Ronaldo radi već decenijama nije plod talenta, već mukotrpnog rada. Juventusov Portugalac je postavio standarde kad je u pitanju fizička sprema fudbalera. I nije naravno samo do toga, čovek je prosto fudbalski genijalac. Vrlo svestan toga, pako u intervjuu za DAZN  na pitanje o svojim vrlinama i mana vrlo otvoreno kaže:
Veoma sam inteligentan i nemam mane. Uvek sam profesionalac”, decidiran je Ronaldo.

Istina, taj deo o profesionalizmu apsolutno je tačan. Uostalom, kad govori o najvećem uspehu u karijeri, a sam kažem da je to osvajanje Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Portugalije, otkriva i da se napije od čaše šampanjca.
To mi je najvažniji trofej u karijeri. Onaj kojim sam osvojio sa reprezentacijom. Evropski prvak sa Portugalijom. Smejao sam se, plakao sam… Napio sam se posle utakmice. Plakao sam toliko da sam na kraju dehidrirao. A popio sam samo jednu čašu šampanjca i uhvatilo me malo. Istina je. Uglavnom ne pijem, ali to je bilo posebno veče”.

Ako pričamo o najlepšem njegovom golu tu nema dileme, makazice u dresu Reala, baš protiv njegovog sadašnjeg kluba Juventusa.
Poseban gol, na posebnom stadionu, protiv posebnog tima. I publika mi je aplaudirala. Posebno veče”.

 

Najnovije vesti


×