{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Roj Hodžson prati igre srpskog fudbalera
Kristal Palas na leto napada Filipa Kostića

Samo što se zimski prelazni rok završio, klubovi uveliko prave planove za letnji. I već se pominje ime Filipa Kostića, kao i tokom svake „pijace“, samo što ovog puta klub koji je  zainteresovan za njega nije iz Italije, nego iz Engleske.

Srpski krilni bek ili krilo, zavisno kako mu u Ajntrahtu i u reprezentaciji namene ulogu, na listi je želja Kristal Palasa, a menadžer londonskog kluba Roj Hodžson uporno prati Kostićeve igre i dobija izveštaje od skauta, javljaju engleski mediji.

Po njihovim informacijama, u Palasu su veoma zadovoljni Kostićevim igrama, koji je ove sezone upisao četiri gola i osam asistencija u dresu Ajntrahta i planiraju da ga „napadnu“ u letnjem prelaznom roku. Mediji licitiraju da je Filipova vrednost oko 12.000.000 evra, ali ne deluje realno da ga nemački klub pusti za tako skromno obeštećenje.

Engleska je, izgleda, suđena brzonogom Kragujevčaninu, jer je 2017. godine dok je igrao za Štutgart bio na oku Jirgena Klopa, koji je tražio pojačanja za Liverpul, ali na kraju je izabrao druga rešenja, dok je Kostić nakon toga otišao u Ajntraht, gde je dodatno unapredio svoje igre.

Kostić ne bi u Kristal Palasu bio jedini srpski fudbaler, društvo bi mu pravio Luka Milivojević, koji je postao ljubimac navijača ovog engleskog kluba.

Foto: Reuters

×