{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Grafičar se nada ulasku u Superligu
no_image.png

Trenažni proces ove nedelje će se nastaviti i u filijali Crvene zvezde, Grafičaru. Klub sa Senjaka je pre prekida, zbog pandemije virusa korona, bio lider Prve lige Srbije sa identičnim brojem bodova kao Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Grafičar će imati priliku stigne do istorijskog uspeha i plasmana u Superligu.
„Startujemo u četvrtak, treninzi će se odvijati po grupama, odnosno po instrukcijama koje smo dobili od Ministarstva omladine i sporta. Imamo na raspolaganju tri terena, trener Milija Žižić je sa stručnim štabom isplanirao treninge po grupama od po maksimum 10 ljudi na terenu tako da će sve biti u najboljem redu. Sa velikim olakšanjem smo dočekali ublažavanje mera i povratak fudbala na terene“, izjavio je Luković za klupski sajt crveno-belih.

U taboru lidera Grafičara sa nestrpljenjem očekuju odluku Fudbalskog saveza Srbije oko formata nastavka takmičenja i termina odigravanja mečeva.
„Bićemo spremni za svaki sistem, bitno je da će se liga završiti. Ipak, najvažnije je zdravlje svih nas. Imaćemo dovoljno vremena da se pripremimo za ono što nas očekuje“, dodao je bivši kapiten Zvezde.

Najnovije vesti


×