{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kostić i Gaćinović prihvatili manje plate

/ Izvor: mozzartsport.com
U Ajntrahtu zadovoljni
no_image.png
(©AFP)

U Juventusu neće primate ni dinara dok cela kriza ne prođe, igrači Barselone privremeno su se oprostili od 72 odsto plate, u Realu je taj procenat svega 10. Ostali su se ugurali tu negde između, Nemci uglavnom na oko 20 odsto. Takav je slučaj i sa Ajntrahtom, koji je objavio da je sa igračima – računajući tu i naše Filipa Kostiča i Mijata Gaćinovića – postigao dogovor oko smanjenja zarada.

Ajntrahtovi fudbaleri su takođe pristali na kresanje plata od 20 odsto u naredna tri meseca. Istu meru potpisali su i članovi uprave, te stručni štab i ostalo sportsko osoblje.
Momci su već na početku krize poslali signale o spremnosti da pomognu. Najveća briga je bila kako da zaštitimo Ajntrahtove zaposlene. Razgovori sa igračima su tekli u pozitivnom tonu. Svi su pokazali razumevanje i odgovornost. Zajedno ćemo proći kroz ovaj težak periodu”, ponosan je sportski direktor Fredi Bobić.

Prema nekim procenama, Ajntraht će ovim merama – i zaposleni su naravno morali da ponesu određeni deo tereta – za tri meseca uštedeti čak 15.000.000 evra?

(Foto: ©AFP))

Najnovije vesti


×