{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Korona odvojila Šćekića od bebe: Video sam je dva puta kad se rodila i od tad smo razdvojeni

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
“Nije lako, ali izdržaćemo”, kaže Partizanov vezista i dodaje da bi voleo i da karijeru završi u Humskoj
Korona odvojila Šćekića od bebe: Video sam je dva puta kad se rodila i od tad smo razdvojeni

Niko nije mogao da pretpostavi šta će da nas snađe i niko nije mogao da se valjano pripremi. Pa tako Partizanov vezista Aleksandar Šćekić vreme u samoizolaciji troši odvojen od porodice koja je ostala u Crnoj Gori. Priznaje, teško podnosi odvojenost, posebno zato što je pre samo mesec dana dobio i treće dete.
Iskreno, više brinem za njih, kako su i šta rade, nego što sam zabrinut za bilo šta drugo. Imam troje predivne dece, ćerku Helenu, sina Konstantina i pre mesec dana nam se rodila još jedna ćerkica Teona, kada je sav ovaj haos praktično i počeo. Video sam je samo dva puta, odmah pošto se supruga porodila i od tada smo razdvojeni. Nije lako, ali izdržaćemo, samo da se sve ovo smiri, da prođe bez posledica za ljudski rod”, kaže Šćekić za klupski sajt.

Nema mu ni druge. Živor profesionalca ume da bude surov ponekad.
Imao sam vremena da pođem u Crnu goru, ali sam poslušao savet ljudi u klubu i ostao ovde u Beogradu. Ostali su svi fudbaleri Partizana, ne samo ja, jer je to naša obaveza. Zato se nisam dvoumio nimalo, profesionalac sa, fudbal je moj izbor i moj život. Kada sve ovo prođe, nadam se uskoro, bićemo opet zajedno i radujemo se tome neizmerno”.

Dok to čeka trenira kod kuće, mada je svima jasno da to nije isto kao i treninzi sa timom. Delom i zbog toga niko ne zna ni kada će se lopta ponovo zakotrljati, mada se za Srbiju pretpostavlja da će to biti početkom juna. A kako će sve izgledati, ko to zna?
Biće teško klubovima da se vrate normalnom funkcionisanju. U jednu ruku možda bude i bolje, jer kako sam načuo možda neće biti letnje pauze i bićemo u takmičarskom ritmu. A u drugu ruku sigurno će kasnije doći do zamora igrača i može biti jako loše, jer zbog velikog broja utakmica nije moguće izdržati taj tempo”.

Teško će biti i sa finansijske strane.
Biće potrebno malo više vremena da se sve vrati kako je bilo pre početka pandemije. Što se tiče transfera. Svi klubovi su pretrpeli velike gubitke i neće imati toliko novca za dovođenje novih igrača. Odradiće jedan ili dva transfera koji su prioritet u tom trenutku”.

Kad već pomenu transfere, razmišlja li Šćekić uopšte o transferu iz Partizana?
Sebe vidim u Paritzanu do kraja ugovora. Imam još godinu dana saradnje, lepo se osećam u mom klubu i voleo bih, ako se sve kockice poklope, i da završim karijeru u Partizanu”, ne ostavlja dilemu Šćekić.

Tek mu je 28 godina. Jasno je dakle koliko mu se dopada u Humskoj.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×