{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Konteu više nije potreban, Junajted ponovo širi ruke

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Mada je napunio 34, Dijego Godin je i dalje traženja roba...
no_image.png

Mančester Junajted nije uspeo prošlog leta da se dokopa slobodnog agenta Dijega Godina, ali to ne znači da je odustao. Korijere delo sport u današnjem izdanju tvrdi kako Ole Gunar Solskjer želi da svojoj odbrani pridoda jednog iskusnog centralnog defanzivca i baš je 34-godišnji Urugvajac pikiran kao prva meta.

Naravno, ostaje pitanje šta će sve biti do leta, kako će usled pandemije izgledati fudbalska pijaca, ali to je sada drugo pitanje. Očito da dok lopta stoji klupske adiminitracije rade punom parom i pripremaju strategije za ono što dolazi. 

Antonio Konte i Inter dobili su bitku sa Mančester Junajtedom jula prošle godine - kasnije će sam Godin priznati kako je odbio još Mančester Siti i Juventus - međutim veteran očito nije ispunio očekivanja zahtevnog stručnjaka, ili bolje reći nije uspeo da se uklopi u italijansku filozofiju, zbog čega su Nerazuri rešili da ga puste da ode. I sam Godin imao je takve zahteve krajem 2019, pošto je shvatio da se pod Konteom neće naigrati.

Inter sa Godinom ima ugovor do 2022, to znači da će Junajted morati da plati određeno obeštećenje, ali ono svakako ne ne može biti veliko, imajući u vidu njegove godine.

Korijere još navodi da bi konkurencija Englezima mogla da bude Valensija.

Najnovije vesti


×