{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mogao bi novi Belgijanac da nastavi karijeru u redovima Nerazura
Konte bi da sklopi tandem Mertens - Lukaku?

Kako pišu belgijski mediji, Inter gleda ka Drisu Mertensu kao mogućem pojačanju. Na taj način bi upario zemljake Mertensa i Lukakua. Tamošnji "Het Nieuwsblad" ističe da bivši trener Čelsija, Antonio Konte, ima visoko mišljenje o Mertensu i da je ranije želeo da ga dovede i među Plavce.

Mertensov ugovor ističe na leto sledeće godine i skoro da ne postoje šanse da produži ugovor. Mertensu je želja da ostane u Italiji i ako Napoli ne uspe da ga proda u januaru, on će biti u stanju da se dogovara sa novim klubovima. Isti izvor ističe da je Konte spreman da načini korak i da čak vidi Mertensa kao moguću zamenu za eventualni odlazak Lautara Martineza u Barselonu.

Poznato je da je u Napoliju izbio opšti haos i da bi pojedini igrači mogli da pokrenu privatne tužbe protiv kluba. A ako tako zaista i bude, De Laurentis planira da povuče radikalni potez u kojem će svi pobunjenici biti prodati. Neki već u januaru. To se, pre svih, odnosi na Kaljehona i Mertensa koji imaju ugovore u Napoliju do sledećeg leta i De Laurentis planira da na njima zaradi svaki cent.

Mertens ima već pozive iz domovine, MLS, Kine i Saudijske Arabije. Marota se još dvoumi i vaga da li da angažuje Belgijanca. Međutim, sigurno mu se sviđa što eventualno može da dovede Mertensa za "dž" sledećeg leta.

Ova priča ima utemeljenje već neko vreme, a ako je verovati Nieuwsblad-u koji poslovično ima pouzdane informacije, počelo je i da se radi na ovom transferu.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×