{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Konkretna ponuda: Valensija daje Kaljehonu ugovor na tri godine

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Pokušava i Fenerbahče
no_image.png

Lepa je Italija, posebno njen jug, ali je kući najlepše. I zato je Hoze Kaljehon pred povratkom u otadžbinu. Iskusni vezista ovog leta napušta Napoli i sva je prilika da će su smiraj karijere opet zaigrati fudbal u La Ligi, pošto ga zove Valensija.

Ne samo da ga zove, već je preduzela i prve koraka u cilju angažmana. Čelnici kluba sa Mestalje su pred Kaljehona stavili ugovor na tri godine i sad čekaju njegov odgovor. Slepi miševi visoko cene kvalitete dokazanog krila, te ikako su mu 33 leta, spremni su da ga „vežu“ papirima do 36, što bi praktično značilo da će iz Valensije pravo u penziju.

Zasad se ne zna koliko novca Valensija može da ponudi Kaljehonu na ime godišnje plate, ali činjenica da ne mora da plaća Napoliju ništa na ime obeštećenja, jer igraču ističe ugovor, otvara joj prostor da se „otvori“ kad je zarada u pitanju i udovolji Hozeovim zahtevima. Na San Paolo je zarađivao okruglo 3.000.000 evra po sezoni.

Valensija jeste favort, ali nije jedini klub koji žarko želi Hozea Kaljehona. Kontaktirali su ga i čelnici Fenerbahčea, ali italijanski mediji predstoj daju Špancima, pre svega zbog želje samog fudbalera da u smiraj karijere bude „svoj na svome“. A u La Ligi je već bio član Espanjola i Reala, pre nego što su ga Madriđani pre sedam godijna prodali Napoliju za 9.500.000 evra.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×