{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kolo sreće se okrenulo: Milan sad hoće da kupi Rebića

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 4
Serija golova sve obrnula
no_image.png

Okrenulo se kolo sreće za 180 stepeni i to u roku od mesec dana. Dok se čekao početak zimskog prelaznog roka čelnici Milana su se spremali da Anta Rebića spakuju i vrate u Ajntraht kao promašenu investiciju. Ali, to kao da je bio signal za buđenje hrvatskog reprezentativca.

Danas je potpuno druga priča. Gazeta delo Sport piše da su posle Rebićevog rafala u 2020. godini u Milanu promenili pesmu i da sada žele da ga otkupe od Nemaca. Nije čudno, Ante je eksplodirao u međuvremenu. Postigao je dva gola protiv Udinezea, pa gol za pobedu protiv Breše, upisao se u strelce u derbiju sa Interom, a onda i u Kupu protiv Juventusa.

Slučajno ili ne, Rebić je procvetao otkako je u klub došao Zlatan Ibrahimović. Kao da mu je Šveđanin pomogao da mu se otvore vidici u Milanu, kao da pre njega nije imao s kim da igra...

Akcija oko otkupa hrvatskog napadača je već počela. Paolo Maldini i Zvonimir Boban, dvojica čelnika u sportskom sektoru Rosonera u kontaktu su sa Ajntrahtom. Prva cena nemačkog kluba je bila 30.000.000 evra za Rebića. Sada bi klub iz Frankfurta pristao i na 20.000.000, ali da Andre Silva, koji je stigao na pozajmicu u suprotnom smeru, ostane kod njih.

Uglavnom, vremena za pregovore ima na pretek, jer se zimska pijaca tek završila. Ali, sve ide ka tome da će Ante Rebić ostati na San Siru i sledeće sezone.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×