{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kondicioni trener crveno-belih Ivan Vučetić o fizičkom stanju crveno-belih
Ko u Zvezdi najviše voli da radi u teretani?

Fudbaleri Crvene zvezde praktično nisu imali odmor posle naporne sezone. Samo dve sedmice mogli su učenici Vladana Milojevića da „planduju“.

Već nekoliko dana crveno-beli rade na Zlatiboru, a kondicioni trener Zvezde Ivan Vučetić zadovoljan je stanjem prvotimaca. „Igrači su došli u dosta dobrom stanju posle odmora, to su testovi i pokazali. Ovo su već četvrte pripreme kako radimo zajedno, tako da su se igrači navikli na ovakav sistem. Izuzetno sam zadovoljan njihovim zalaganjem i još više činjenicom da je, i pored teških treninga, atmosfera u ekipi fantastična“, rekao je Ivan Vučetić.

On je rekao da će crveno-belima pomoći iskustvo iz prethodne sezone.
„Dosta utakmica smo odigrali od kada smo prošle godine sa istog ovog mesta krenuli na pripreme. Teška sezona je iza nas, ali kroz igranje u Ligi šampiona i Ligi Evropi igrači su navikli na tako veliki broj susreta. Nadam se da ćemo i ove godine igrati jedno evropsko takmičenje“.

Vučetić je posebno pohvalio Erika Jirku.
„Bez sumnje on najviše voli rad u teretani. Svi su raspoloženi za rad, zaista moram sve da ih pohvalim. Najmlađi igrači, kao i oni koji su sa nama prvi put na pripremama, se odlično pokazuju. Svi su raspoloženi i motivisani“, dodao je Vučetić.

 

 

Najnovije vesti


×