{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ko kaže da nema fudbala? Midlzbro, Anže i Standard favoriti na turniru

/ Izvor: mozzartsport.com
FIFA Ultimate Quaran-Team kup u toku, danas na programu sedam utakmica
Ko kaže da nema fudbala? Midlzbro, Anže i Standard favoriti na turniru

Dosadno je bez fudbala. To nije teško zaključiti. Srećom, čini se da je engleski četvrtoligaš Lejton Orijent pronašao savršeno prelazno rešenje animiravši čak 128 ekipa, koje su uzele učešće u Ultimate Quaran-Team kupu. Ambiciozni tvit ekspresno je eskalirao u globalni turnir u igranju video-igre FIFA 20, koji za cilj ima prikupljanje pomoći za niželigaše iz kolevke fudbala koji se u ovim kriznim vremenima suočavaju sa opstankom.

Pogledajte kvote za FIFA turnir

Organizator iz Istočnog Londona ispao je već u prvoj fazi od moskovske Lokomotive koja je slavila sa 6:3, ali može zadovoljno da posmatra odvijanje takmičenja koje je zaokupilo pažnju ogromnog broja ljubitelja fudbala. Do sada je sakupljeno oko 60.000 evra, a očekuje se da u danima koji slede ta cifra bude značajno uvećana.

Osim što su se u dobrotvorno nadmetanje uključili timovi iz Evrope, Amerike, Australije i Afrike, tu su i igrači visokog ranga. Tako je, na primer, as Standarda iz Liježa RSCL ShadooW, koji je reprezentativac Belgije u eSportu i jedan od najboljih igrača u zemlji. Naspram njega u današnjem susretu naći će se Norič, sa Todom Kantvelom, napadačem Kanarinaca, za džojstikom.

Midlzbro u podne odmerava snage sa australijskim Sentral Koust Marinersima, a glavni adut ekipe sa severa Engleske je veliki navijač tima sa Riversajda Dani Tejlor. Radi se o stalnom igraču pro FIFA turnira i veoma je blizu plasmana među 20 najboljih u virtuelnom fudbalu na svetu.
"Kada sam bio mlađi sanjao sam da reprezentujem moj rodni grad na terenu, ali zadovoljiću se tako što ću se boriti za Midlzbro na ovom dobrotvornom turniru", napisao je Tejlor na Tviteru.

Francuski Anže spada među glavne kandidate za osvajanje takmičenja, a sve zahvaljujući igraču poznatom kao IFY eSports pro Sneaky. Među one sa najvišim aspiracijama je i PSV Ajndhoven, koji je sinoć iz takmičenja izbacio Mančester Siti, jednog od onih koji je stremio peharu. Udarna pesnica Filipsovaca je aaygun96, koji je isprašio zvezdu Građana Shellzz-a.

FIFA ULTIMATE QUARAN-TEAM

Subota
12.00: (1,85) Midlzbro (3,80) Sentral Koust Mariners (3,35)
16.00: (1,40) Anže (4,50) Emen (6,25)
16.00: (2,00) Lokomotiva Moskva (3,70) Selta (3,00)
17.00: (1,60) Mensfild (4,00) Roteram (4,50)
19.30: (1,50) Genk (4,40) KPR (4,90)
20.00: (9,00) Norič (6,00) Standard (1,23)
21.00: (2,10) Forest Grin (3,70) Brentford (2,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MOZZART Sport

Najnovije vesti


×