{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nemački reprezentativac završio sa Bajernom
Ko hoće Boatenga? Višak je...

Ostalo je još to finale Kupa Nemačke i nova era u Bajernu može da počne.

Minhenskog giganta na kraju sezone napuštaju dvojica najboljih igrača prethodnih godina Arjen Roben i Frank Riberi, ali to je samo početak. Iz Bajerna odlazi i veteran Rafinja, pozajmljeni Hames Rodrigez, nedovoljno iskorišćeni Renato Sančes i na kraju  Džerom Boateng.

Nemački defanzivac je izgubio mesto u Bajernu i biće prodat godinu dana pre isteka ugovora. Od dolaska Nika Kovača na klupu, Boateng je postao rezerva. Humels i Zule su imali prednost u srcu odbrane, a s obzirom na već ugovorene dolaske Ernandeza i Pavara, Boatengova perspektiva je nikakva.

Letos ga je želeo Tomas Tuhel u Pari Sen Žermenu, nudio je 32.000.000 evra, ali je Bajern odbio jer mu je Boateng bio potreban za rotaciju. Sada to više nije slučaj i može da ide. Ali s obzirom da je godinu stariji, da je pao u formi i da je kao starter odigrao samo sedam utakmica kod Kovača, cena mu se survala. Bajern bi sada bio presrećan da dobije za njega 20.000.000 evra. 

Juventus i Inter su se ranije pominjali kao zainteresovani klubovi, ali u poslednje vreme je taj interes utihnuo. Boateng i Bajern čekaju...

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×