{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Klop zove Dembelea u Liverpul, Englezi spremili ponudu od 90.000.000

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 17
Crveni žele da iskoriste Barsine probleme
Klop zove Dembelea u Liverpul, Englezi spremili ponudu od 90.000.000

Pomalo je čudno: Usman Dembele gotovo da ništa nije pokazao u Barseloni za dve i po godine, više je vremena proveo van terena nego na njemu, a opet je jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom nebu.

Francuski napadač je i pauzu uslovljenu pandemijom virusa korona dočekao na bolovanju, zbog nove povrede i operacije. Za njega je ionako u februaru sezona bila završena. To mu je ujedno jedanaesta povreda otkako je došao na Nou Kamp.

Bez obzira na sve to, Barseloni se javljaju klubovi zainteresovani da kupe Dembelea. Poslednji u redu – Liverpul. Kako piše katalonski Sport, Crveni sa Enfild rouda žele da dovedu brzonogog Francuza, po izričitoj želji Jirgena Klopa.

Nemački stručnjak je „zaljubljen“ u Dembelea još otkad je Francuz igrao za Borusiju Dortmund, ali sada veruje da ima šansu da ga dovede u svoj tabor. I Liverpul je spreman da za taj transfer plati 90.000.000 evra.

To je, opet, dosta manje od sume koju je Barselona dala Dortmundu u leto 2017. godine – 120.000.000 evra. Ali, Englezi veruju da na Nou Kampu nisu zadovoljnim onim što je igrač do sada prikazao i da će pristati da ga prodaju. Iako Katalonci uporno ponavljaju da njihov krilni napadač nije na prodaju.

Veruju u Liverpulu i da se sada ukazuje šanse jer brojni indikatori govore da je Barselona u velikim finansijskim problemima zbog prekida sezone, što sugeriše i najavljeno rezanje plata igračima za čak 70 odsto. Sve bi to moglo da natera prvaka Španije da proda nekog od skupocenih igrača, a Dembele je, realno, najtraženija „roba“.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×