{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Klop: Welcome to Anfield, još nije gotovo

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 32
"Samo je 1:0 na poluvremenu, a drugo igramo na našem stadionu"
Klop: Welcome to Anfield, još nije gotovo

Liverpul brani titulu prvaka Evrope, ali je već u osmini finala udario u "tvrdo". Bilo je jasno Jirgenu Klopu i pre utakmice sa Atletiko Madridom da njegovu ekipu čeka težak posao na stadionu Vanda Metropolitano, a upravo je to i dobio.

Sigurno je upozoravao svoje igrače na opasnosti, ali Jorgandžije su golom Saula Njigeza na kraju stigle do pobede od 1:0 pred revanš u Liverpulu.
"Ovo nije trebalo da se dogodi, ali se dogodilo. Bila je to borba kakvu smo očekivali, i atmosfera kakvu smo očekivali, ali mi se dopadaju brojni delovi naše igre. Samo je 1:0 na poluvremenu, a drugo igramo na našem stadionu", rekao je Klop posle utakmice.

Šta je bio problem u igri Redsa?
"Nedostajala nam je igra u poslednjoj trećini. Branili su se sa svime što su imali. Njihova odbrana u šesnaestercu je bila neverovatna. Kada gubite s 0:1 protiv ovakvog tima... I 0:0 bi njima bio dobar rezultat".

Nije bilo lako Liverpulu da igra u Madridu večeras... Ali, ne očajava Klop.
"Morate da budete vrlo snažan sudija u ovakvoj atmosferi. Već u prvih 30 minuta tri njihova igrača su padala na zemlju, ne znam zbog čega. Nikoga ne krivim. U redu sam, gubimo 0:1 na poluvremenu, a imaćemo najdužu moguću pauzu na poluvremenu i probaćemo to da iskoristimo".

Za kraj, imao je jasnu poruku za protvnika:
"Welcome to Anfield (Dobrodošli na Enfild). Još nije gotovo!".

Očigledno se Liverpul značajno uzda u svoj domaći teren. Videćemo kako će probiti bunker koji će Simeone spremiti pred revanš.

FOTO: Reuters

×