{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Pogrešno je danas pričati o fudbalu"...
Klop napisao pismo navijačima Liverpula

Menadžer Liverpula Jirgen Klop objavio je danas poruku navijačima posle odluke Premijer lige da odloži sve aktivnosti do 3. aprila. Nemac je između ostalog poručio da je situacija takva da fudbal definitivno ne treba da bude u prvom planu...

"Ovo nije trenutak u kom su misli jednog fudbalskog trenera važne, ali želim nešto da poručim našim navijačima... Prvo i najvažnije - svi moramo moramo da uradimo ono što je do nas kako bismo se zaštitili. Tako bi trebalo da bude uvek u životu, međutim smatram da je sada važnije nego ikad. Znamo da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu. Danas, ipak, fudbal i fudbalski mečevi nisu ni najmanje važni. Naravno da ne želimo da igramo pred praznim tribinama. Niko ne želi da se takmičenja zaustave, ali ako će to pomoći makar jednom pojedincu da ostane zdrav - uradićemo to bez pogovora", poručio je Klop.

"Ako izbor treba da bude između fudbala i zdravlja, dobrobiti društva - to nije takmičenje, zaista nije. Današnja odluka donesena je u cilju zaštite ljudi. Zbog toga je u potpunosti podržavamo. Videli ste da se članovi timova protiv kojih smo igrali razboljevaju. Svi su oni u našim mislima i molitvama, pošto niko u ovom trenutku ne zna kakav će biti konačan ishod. Imajući u vidu situaciju u celom svetu, bilo bi pogrešno govoriti o bilo čemu osim o savetovanju stručnjaka kako da se zaštitimo. Stavite zdravlje na prvo mesto, ne preuzimajte nikakav rizik".

"Pazite sebe i pazite druge". 

Nikada nećeš koračati sam.
Jirgen Klop  

Najnovije vesti


×