{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ključa pod Goricom - Budućnost halapljivo na bodove za beg od odsutne Sutjeske

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Kom dobar, ali pred nezgodnim zadatkom na gostovanju… Za crnogorske fudbalske sindikalce to je sporedno, jer će se igrati na temperaturama koje negativno utiču na zdravlje igrača
Ključa pod Goricom - Budućnost halapljivo na bodove za beg od odsutne Sutjeske

Sindikat fudbalera Crne Gore se oglasio! Upozorenje se odnosi na tropske temperature, koje prelaze 35 stepeni Celzijusa, a po kojima nije umesno naprezati igrače i rizikovati njihovo zdravlje. Naravno, ništa od odlaganja, pa danas pratimo mečeve trećeg kola, bez Sutjeske i Iskre, budući da je utakmica Nikšićana odložena zbog evropskih obaveza domaćina.

Petar Grbić, napadač Budućnosti tim povodom izjavio je da nema nameru da se meša u sistem takmičenja, da će biti teško, ali da njegov tim ima cilj koga valja ispuniti na stadionu pod Goricom. A, biće im nezgodno, jer bitka na čelu tabele sa ekipom Koma, sve je, samo ne jednostavan zadatak. Inače, Budućnost se pokazala dobro u prva dva kola. Primili su svega jedan, a dali čak pet golova. Dakle, uvertira za meč koji počinje u 19 časova, odlična je, Budućnost je veliki favorit koji očekuje treću uzastopnu pobedu, koja garantuje beg od Sutjeske na ugodnih pet bodova, bez obzira na činjenicu da Nikšćane tek čeka prilika za sticanje raspoloživih bodova. Dobra vest glasi da če se igrati pod reflektorima. Pola sata kasnije u Petrovcu će gostovati Zeta, a u 20.30 na Starom aerodromu u Podgorici počinje meč Titograd - Rudar. Najgore će biti igračima Grblja i Podgorice koji će zbog nedostajajućih reflektora morati u dnevnom terminu da pojure za loptom.

Neprijatno, ali vratimo se ekipi Budućnosti. Šta kaže kapiten domaćina?
“Želimo pobedu protiv Koma. To je interesantna ekipa, sa nekoliko odličnih pojedinaca, ali mi smo Budućnost. Mi se pitamo”, priča Stefan Milić, a prenose crnogorski mediji.

Inače, takođe u Podgorici, ekipa Titograda protiv Rudara juri prvu pobedu. Trener domaćina, Draguljub Đuretić izjavio je da ne potcenjuje rivala, te da Rudarovo kasno okupljanje ne mora ništa da znači kraj dobrog trenera i proverenih prvotimaca.

Crna Gora 1 - 3. kolo
17.30: (1,70) Grbalj (3,45) FK Podgorica (5,00)
19.00: (1,33) Budućnost (4,60) Kom Podgorica (9,00)
19.30: (3,10) OFK Petrovac (2,95) Zeta (2,40)
20.30: (1,35) Titograd (4,30) Rudar (9,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock
 

Najnovije vesti


×