{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kinezi našli zamenu za Pavkova, nude tri puta više para za Ormar iz Serije A

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Đijangsu odabrao drugog napadača
Kinezi našli zamenu za Pavkova, nude tri puta više para za Ormar iz Serije A

Kienski Đijangsu se posle fijaska u pregovorima oko Milana Pavakova iz Crvene zvezde okrenuo drugim rešenjima. Kinezi su krenuli u potragu za novim napadačkim rešenjem i našli su ga.

U pitanju je Bolonjin napadač Federiko Santander. Zbog korpulentne građe i fizičke nadmoćnosti, Santander je poznat po nadimku El Ropero što u prevodu sa španskog znači ormar. Paragvajac je prošlog leta došao u Bolonju za 6.000.00 evra iz Kopenhagena i ostavio solidan utisak. Na 34 meča je postigao osam golova i zabeležio tri asistencije. Bio je prvi Mihajlovićev izbor u napadu, ali nije baš zacementirao mesto startera za sledeću sezonu. S obzirom na najavljene produžetke ugovora sa Palasijom i Destrom, Bolonja nije tako zavisna od Santanderovog ostanka.

Sada su se pojavili Kinezi koji su spremni da plate između 8.000.000 i 9.000.000 evra za Paragvajca. Bolonji to nije neka posebna zarada, ali bi igraču mogla da bude. Santander je sa godišnjom platom do 1.000.00 evra jedan od najplaćenijih igrača Bolonje, ali u Kini bi mogao da prođe mnogo bolje. Ako su Kinezi bili spremeni da Pvkovu ponude 1.500.000 evra godišnije, Santanderu su verovatno spremili drastično težu ponudu.

Paragvajski mediji javljaju da je Santander već zamolio čelnike Bolonje da mu omoguće transfer u Đijangsu zbog finansijske ponude koju on ne može da odbije.

On je preksinoć završio učešće sa Paragvajom na Kopa Amerika i sada želi da se posveti rešvanju klupske budućnosti. Ako potpiše za Đijangsu, bio bi četvrti stranac u timu čime bi kvota bila popunjena. Podsetimo, tu su još Eder, Paleta i Tešeira.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×