{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Napadač Zenita odbio 9.000.000 evra godišnje
Kinezi mame Dzjubu: Tresao sam se zbog te ponude

Ponuda koja se ne odbija stigla je na adresu Artjoma Dzjube. Ili se skoro ne odbija... Golgeter Zenita je priznao ruskim medijima: Kada je čuo koliko mu nudi klub iz Kine, počeo je da se trese!

Nije hteo ruski napadač da otkrije o kojem se klubu radi, ali na kraju je rekao – ne. Titula sa Zenitom i zov Lige šampiona su nadjačali brdo novčanica. Makar za sada.
Ponuda je glasila 9.000.000 evra godišnje. Tresao sam se kada sam je dobio! Nedelju dana sam razmišljao o njoj, ali kada je Zenit postao šampion, rešio sam da odbijem, iako sam bio na velikom iskušenju. Kinezi me baš provociraju“, rekao je Dzjuba ruskim medijima, očigledno ostavljajući otvoren „prozor“ da se možda u budućnosti i otisne na Daleki istok.

Ali, njegov san je jedna druga zemlja, jedna druga liga – Engleska! A, Rusi tvrde da i odande Dzjuba ima poziv.
Imam ugovor sa Zenitom na još godinu dana. Dosta toga zavisi od uprave kluba. AKo žele da me zadrže, red bi bio na vreme da razgovaramo o tome, a ne da u neizvesnosti čekam poslednji trenutak. Verujem da će biti poziva i iz inostranstva, mada me interesuje samo Engleska“, istakao je Dzjuba.

A, za njega je zainteresovan Vulverhempton. Spremaju se Vukovi za narednu sezonu u kojoj će igrati i u Ligi Evrope i smatraju da im je Artjom Dzjuba pravi čovek za predvodnika napada.

Teško je, ipak, poverovati da će Zenit pustiti jednog od svojih najboljih igrača da ode ovog leta.

Foto: Reuters

 

×