{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Sergej ostaje u Laciju“, tvrdi agent srpskog reprezentativca
Kežmanov povik: PSŽ? Ništa od toga!

Kako se prelazni rok bliži kraju, tako postaje sve izvesnije da će megalomanski transfer Sergeja Milinković Savića morati da sačeka neka bolja vremena. Tačnije, naredno leto. Pijace u Engleskoj i Italiji su zatvorene, mada još rade one u Španiji i Francuskoj, što je samo po sebi povuklo određene spekulacije na temu transfera srpskog reprezentativca u "minut do dvanaest".

Naime, protekle večeri fudbalsko nebo obasjala je informacija da sportski direktor Pari Sen Žermena Antero Enrike sprema gotovo senzacionalni sastanak sa ljudima iz Lacija i Matejom Kežmanom, Sergejevim agentom, oko transfera koji bi dodatno pomerio granice poslovanja na tržištu. Međutim, Kežman je te spekulacije kategorički demantovao uz konstataciju „Sergej ostaje u Rimu“.
“Sergej će nastaviti karijeru u Laciju. Mnogo netačnih spekulacija je izašlo u javnost“, kratak i jasan je bio Kežman.

Ne samo da će Sergej ostati u Laciju, već će i dobiti novi ugovor, kako je i najavljeno pre nekoliko sedmica. Rimski Korijere delo Sport tvrdi da dogovor sa Kežmanom već postoji i da će Sergej dobiti najveći ugovor u eri Klaudija Lotita u redovima Nebeskoplavih. Na tri miliona evra godišnje, plus razne bonuse na osnovu individualnih i timskih rezultata. Isti će važiti do juna 2023. godine.

Isti ugovor čeka i Ćira Imobilea i njih dvojica biće najplaćeniji igrači Lacija u Lotitovoj eri. Ostaje samo da se vidi hoće li novi ugovor za SMS imati otkupnu klauzulu i na koju sumu.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×