{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kežman: Ogromno interesovanje za Sergeja, ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 20
„U fudbalu se nikad ne zna šta se može dogoditi od jednog do drugog dana, pa ćemo videti šta budućnost nosi”, kaže menadžer srpskog veziste
Kežman: Ogromno interesovanje za Sergeja, ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji

Lacio nije obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali to prema rečima njegovog menadžera Mateje Kežmana nema prevelikog uticaja na to da li će sjajni srpski vezista ostati u Rimu.

Ipak, interesovanje zainteresovanih klubova je sve veće i ozbiljnije kako se bliži početak prelaznog roka i biće teško odoleti unosnim ponudama.
„Postoji ogromnog interesovanja. Sergej još uvek ima dugoročan ugovor sa Laciom, ali kao što sam rekao i pre nekoliko dana, postoji veliko interesovanje. Igranje u Liga šampiona je san za sve one koji se bave fudbalom, ali Sergej ima samo 23 godine i dovoljno vremena da to ostvarai”, rekao je Kežman za Kalčo Merkato.

Ipak, kako ostati imun na interesovanje i potencijalne ponude Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa?
„U fudbalu se nikad ne zna šta se može dogoditi od jednog do drugog dana, pa ćemo videti šta budućnost nosi. On je svakako bio jedan od najboljih igrača Serije A ove sezone i ima potencijal da postane najbolji na svetu na svojoj poziciji”, rekao je Kežman.

Sergej je u Rim stigao na leto 2015. godine, a prošle godine je stavio paraf na novi do leta 2022. godine.

Foto: Action images

Najnovije vesti


×