{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Urugvajac dolazi narednog leta kao slobodan igrač
Kavani dogovorio novi klub! Jeste Inter, ali nije iz Milana

Mediji u Americi i Francuskoj bruje: Edinson Kavani je već dogovorio transfer za naredno leto!

Urugvajski golgeter će narednog leta napustiti Pari Sen Žermen kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor i potom potpisati za novog člana američke MLS lige Inter Majami.

Reč je o novom klubu koji je osnovan pre 18 meseci i koji će 2020. godine debitovati u MLS ligi. Inter Majami se nalazi u vlasništvu Dejvida Bekama i grupe biznismena iz svih krajeva sveta. Bekam je prilikom dolaska u američki Los Anđeles Galaksi pre 12 godina, dobio od rukovodstva MLS lige obećanje da će u budućnosti po sniženoj ceni i olakšanim uslovima steći pravo da osnuje svoj klub u ligi. Tako je nastao Inter Majami pošto je Bekam okupio gomilu investitora.

Očekivalo se da Bekamov klub dovode neko zvučno ime na početku, pominjali su se igrači poput Radamela Falkaa i Hamesa Rodrigeza, ali izgleda da je izbor pao na Kavanija. Američki mediji javljaju da je dogovor postignut i da je Urugvajac obećao dolazak narednog leta. Kavani ima 32 godine i odrađuje poslednju sezonu iz ugovora sa Pari Sen Žermenom. Ovog leta se pominjao kao želja Atletika i Intera iz Milana, ali nije došlo do transfera.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×