{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kasimpaša u davljeničkom škripcu

/ Izvor: mozzartsport.com
Denizli je pao, a domaćin na konto toga mora da pokuša da se čupa od pritiska koji mu zadaje Kajzeri Roberta Prosinečkog
Kasimpaša u davljeničkom škripcu

Kajzeri Roberta Prosinečkog vrši presing na Kasimpašu koji sa Denizlijem zatvara 23. kolo turske elite. Naime, Kajzeri je vezao tri utakmice bez poraza, pa se trka za beg sa fenjera zahuktava, na šta valja dodati da je Kasimpaša u minus fazi, te da im sustizanje Ankaragodžua koji im trenutno beži za četiri boda trenutno deluje poprilično nedostižno.

Međutim, ni Denizli nije tim za poštovanje, pa danas od 18 časova možemo očekivati tešku borbu s neizvesnim ishodmom. Da im ne ide, vidi se po poslednjem meču s Kajzerijem koji ih je s minimalnim, ali dovoljnim rezultatom potukao u proteklom kolu. To može da ide na ruku Kasimpaši koji pred Denizlijem do sada zastavu nije polagao.

Bašakšehir je pred ozbiljnim zadatkom ako želi da ostane konkurentan za šampionsku titulu u nikad luđoj konkurenciji šest timova. Rize nije slavio na prethodne tri ligaške utakmice, uz dva uzastopna poraza, mada Bašakšehir nije slavio kao gost već u četiri meča u svim takmičenjima i za to vreme postigao samo dva gola. Njihovi susretu u Rizeu obično su efikasni, sa po bar tri gola u prethodna dva meča.

Što se tiče drugoligaša, sutra u podne okršaj Hataja i Osmalija poprilično izvesno izskuje apsolutnu dominaciju domaćina koji ističe kamdidaturu za plasman u elitu. Hataj će morati ozbiljno da startuje na tim koji igra na ivici fenjera, budući da ih je upravo ovaj tim u januaru na prijateljskoj bazi porazio s poprilično ponižavajužih 0:4. Što se tiče Adane i Menemena, napeto bi moglo da bude. Istina, gosti su četvrti na tabeli, ali i domaćin ume da igra. Srećna okolnost po Adanu odnosi se na činjenicu da domaćin u poslednje vreme beleži pad forme.  

TURSKA 1 – 23. KOLO

Petak
Sivas - Alanja 1:0 (1:0)
/Jandaš 9pen/

Subota
Kajzeri – Konja  2:2 (1:2)
/Kravec 45+3, Enrike 87 – Sahiner 8, Hadžiahmetović 44/

Gectepe – Gacijentep  1:1 (0:0)
/Žerom 71 – Dijara 91/

Bešiktaš – Trabzon  2:2 (0:1)
/Boateng 57, Vida 64 – Serlot 5, 92/

Nedelja

Malatija – Antalija 1:2 (1:1)
/Bulut 29 – Fredi 8, Podolski 89/

Genčlerbirligi – Ankarakudžu 1:0 (0:0)
/Sio 74/

Fenerbahče – Galatasaraj 1:3 (1:1)
/Kruze 21 pen – Donk 40, Falkao 79 pen, Onjekuru 90+7/

Ponedeljak
18.00: (2,15) Kasimpaša (3,45) Denizli (3,35)
18.00: (3,50) Rize (3,35) Bašakšehir (2,15)

TURSKA 2 - 24. KOLO

Utorak

Sreda

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen

Najnovije vesti


×