{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kašćelan: Odbio sam Partizan zbog kapitenske trake u Tuli

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Crnogorski internacionalac priznaje da navija samo za Partizan
Kašćelan: Odbio sam Partizan zbog kapitenske trake u Tuli

Kvalitete Mladena Kašćelana više pamte oni što su pratili fudbalska zbivanja u postratnoj Jugoslaviji s početka 21. veka, kada je bivši crnogorski reprezentativac nastupao za OFK Beograd i Voždovac, pre nego što je započeo svoje putovanje po Poljskoj, Ukrajini, Bugarskoj, Grčkoj i Rusiji.

Verovatnije je da bi bio još više upamćen u Srbiji da je, bar prema sopstvenom priznanju, prihvatio poziv iz Humske 1 i obukao Partizanov dres. Crnogorac sa 25 nastupa u opremi Hrabrih sokolova priznao je u razgovoru za ruske medije da je imao mogućnost da ostvari dečački san i zaigra za crno-bele, ali to nije učinio jer nije želeo da ostavi Arsenal iz Tule na cedilu...
“Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smeo da ih ostavim na cedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli“, priča Kašćelan za ruske medije.

Gledajući njegov CV, pošto je za Arsenal nastupao u periodu od 2013. do 2015, onda je vrlo verovatno da je njegov dolazak bio planiran u vreme prvog mandata Marka Nikolića u Partizanu, što se tačno poklapa s Kašćelanovim boravkom u Tuli.

U istom razgovoru Kašćelan se prisetio i NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. godine i kako je slušao odjekivanje eksplozija oko Kotora, grada u kojem je rođen.
“Nisu bombardovali Kotor jer je grad pod zaštitom Uneska. Ali, pošto je najveća NATO vazdušna baza bila u italijanskom gradu Avijanu, često smo mogli da čujemo avione kako preleću grad. Ali i kako rakete lete svuda oko nas“, priznao je Kašćelan.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×