{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Parma se pojačala
Karamo Parmin  za 13.000.000 evra i 50 odsto

Poznata je i sudbina francuskog krila Jana Karamoa. Talentovani Francuz nastavlja karijeru u Parmi.

Karamo je pre dve godine došao kao veliki talenat iz Kaena za 6.500.000 evra. U orvoj sezoni je povremeno i dobijao priliku kod Spaletija, odigrao petnaestak utakmica, ali letos je odlučeno da je bolje da ode na pozajmicu.

Prešao je u Bordo gde je na početku igrao dobro i beležio golove i asistencije, ali je u drugom delu sezone izgubio mesto u timu zbog nediscpiline. Vratio se ovog leta, pojavio se na pripremama, ali je Konte odmah odlučio da mu Karamo nije potreban.

Parma ga je prvo htela na pozajmicu, ali je na kraju pristala da ga kupi. Krstaši će Interu platiti 13.000.000 evra za maldog Francuza, a Nrazuri će zadržati i 50 odsto od narednog transfera. Još nije jasno da li se tih 50 odsto odnosni na kompletan transfer ili na razliku od preko 15.000.000 evra.

Karamo je već stigao u Parmu na lekarske preglede i potpis ugovora. A u Parmu je stigao i brazilski vezista Ernani iz Zenita. Dogovoren je i njegov transfer. Parma ga je uzela na pozajmicu uz obavezu da ga otkupi za 6.000.000 evra ako izbori opstanak u Seriji A.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×