{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kapiten Derbija u epizodi “Našikam se i pravim haos”: Toliko se napio da je povredio koleno i završio sezonu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Ričard Kio napravio veliki problem Ovnovima tokom druženja sa saigračima
Kapiten Derbija u epizodi “Našikam se i pravim haos”: Toliko se napio da je povredio koleno i završio sezonu

Derbiju ne ide dobro u poslednje vreme. Dok čekaju januarski prelazni rok i dogovoreni dolazak Vejna Runija iz SAD-a, Ovnovi se muče u Čempionšipu gde su u donjem delu tabele, pa na razne načine pokušavaju da podignu timski duh.

Probali su čak i da organizuju zajedničko druženje, u poslednje vreme popularni "tim bilding", ali se večera na kojoj su svi bili u utorak uveče potpuno otrgla kontroli. Posle nekoliko sati alkoholisanja nastali su ozbiljni problemi, a krivac je kapiten Ričard Kio koji je preterao u piću.
"Kao klub nećemo i ne želimo da prihvatimo postupke manje grupe igrača od utorka uveče. Igrači su bili na dogovorenoj zajedničkoj večeri u sklopu 'tim bildinga' sa stručnim štabom. Dok se većina učesnika ponašala odgovorno i napustila restoran u 20 časova, manja grupa predvođena kapitenom Ričardom Kiom nastavila je da se opija do sitnih sati. Odbili su da ih klupski automobili razvezu kućama u već pijanom stanju", saopštili su iz Derbija.

Međutim, prava zabava usledila je nešto kasnije, kada je nastao haos. 
"Kao rezultat incidenta izazvanog pretaranom upotrebom alkohola Ričard Kio je zadobio ozbiljnu povredu kolena koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone. Igrači koji su učestvovali u incidentu takođe će biti predmet interne klupske istrage, a klub će voditi računa da svi budu adekvatno kažnjeni i da se oduže društveno-korisnim radom. Derbi ne zabranjuje igračima konzumiranje alkohola tokom sezone, ali se ono mora odvijati u posebnim trenucima, isključivo u grupi i u kontrolisanom okruženju", navodi se na sajtu Ovnova. 

Ko je još pored kapitena Derbija zabrljao videćemo u subotu popodne kada Filip Koku bude sastavio tim za utakmicu devetog kola protiv Birmingema.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×