{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kao iskupljenje za crveni karton, Ronaldo saigračima kupio po iMac

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Još jedan velikodušan gest Portugalca
Kao iskupljenje za crveni karton, Ronaldo saigračima kupio po iMac

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo posebno je aktivan u borbi protiv koronavirusa poslednjih dana. Portugalac je nedavno donirao 1.000.000 evra bolnicama u svojoj zemlji, obezbedio pet respiratora u rodnoj Madeiri, a povrh svega, odrekao se 3.800.000 evra plate, kako bi pomogao Staroj dami da pregura krizu koju je virus korona izazvao zaustavljanjem takmičenja.

Da je Ronaldo bio izdašan i raniije, potvrdio je njegov saigrač, Vojćeh Ščensni u televizijskoj emisiji u kojoj je bio gost  u rodnoj Poljskoj. O čemu se zapravo radi? Sve se dogodilo 2018. godine. Trener torinskog kluba tada je bio Maks Alegri i imao je jasan zahtev – svaki fudbaler koji dobije crveni karton mora da se iskupi saigračima na bilo koji način.

Ronaldo je “pocrveneo“ na meču Lige šampiona sa Valensijom posle koškanja sa Žejsonom Muriljom. Portugalac je u suzama napustio teren i dobio podršku saigrača i trenera posle meča. Međutim, italijanski stručnjak je insistirao na tome da Kristijano ipak ispoštuje dogovor, što je ovaj i učinio dva meseca kasnije. Trebalo mu je vremena, ali je Ronaldo bio i te kako darežljiv.
Zahvaljujući njemu, svi u timu sada imamo iMac kod kuće“, otkriva Šćešni.

I čuvar mreže torinskog kluba susreo se sa istom situacijom jednom.
Ja sam momcima kupio slušalice“, priznaje Poljak.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×