{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kao da je skrivena kamera: Kako je korona stopirala Pereirin transfer

/ Izvor: mozzartsport
Samo jedan meč daleko od ugovora
Kao da je skrivena kamera: Kako je korona stopirala Pereirin transfer

Kao da je skrivena kamera. Verovatno je takav osećaj imao Mateuš Pereira kada je saznao da je njegov konačni transfer iz Sportinga u Vest Bromvič Albion prolongiran.

A, nije pauzu „pritisnuo“ nijedan od dva kluba, već virus korona. Naime, po ugovoru o pozajmici, VBA je morao da sačeka da Pereira odigra 30 utakmica za taj engleski klub, da bi mogao da aktivira otkupnu klauzulu od Sportinga.

I kao za baksuz, Brazilac je odigrao 29 mečeva. Taj 30. je trebalo da bude za vikend protiv Birmingema. Papirologija, novac u vrednosti od 10.000.000 evra, sve je bilo spremno da se posle vikenda transakcija odradi i da Mateuš bude i formalno igrač pod ugovorom sa VBA, klubom koji hita ka Premijer ligi.

Brazil karioka: (1.37) Botafogo (4.40) Bangu (8.00)

Međutim, fudbal je stao u gotovo celoj Evropi, sa velikim znakom pitanja kada će se nastaviti. Samim tim i Brazilac će morati da čeka. I VBA će morati da čeka da „veže“ igrača koji je ove sezone postigao šest golova, a za 12 asistirao. Jedino da ligu definitivno ne prekinu, jer u tom slučaju 30. utakmice ne bi bilo, a onda bi mogle da se otvore razne mogućnosti...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×