{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kanavaro bi da se vrati tamo gde je počeo – u Napulj

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
"San mi je bio da postanem simbol kluba", kaže Fabio
Kanavaro bi da se vrati tamo gde je počeo – u Napulj

Možeš da igraš za koga hoćeš. Da osvajaš trofeje sa Juventusom, sa Real Madridom, ali ako si rođen u Napulju, sve je to – posao.

U srcu je samo jedan klub – Napoli. Dokazuje to i Fabio Kanavaro. Bez obzira što je karijeru izgradio noseći dresove Intera, Juvea i Reala, nekadašnji defanzivac Italije, danas trener u Kini, ima još samo jednu želju – da trenira Napoli.

Počeo je Kanavaro karijeru u taboru Napolitanaca, tri godine je nosio svetloplavi dres, pre nego što je prešao u Parmu, a onda dalje, u sam fudbalski vrh. Ali sada bi da se vrati tamo gde je počeo.
Uvek mi je nedostajao Napulj. Otišao sam kada sam imao 21 godinu, ali uvek sam osećao tu bliskost. Živeo sam u mnogo gradova širom sveta, ali vratiću se u Napulj. Kada sam bio dečak, san mi je bio da postanem simbol kluba. Sada sam trener već pet-šest godina i san mi je da treniram velike klubove. Napoli je jedan od njih”, rekao je Kanavaro za Sport medijaset.

Sadašnji šef struke Napolitanaca je Đenaro Gatuzo, kojeg b jako ceni.
Mislim da je Milan napravio grešku sa Gatuzom, jer ga nažalost nisu razumeli. Rino je uvek dobro spreman, podiže ekipi samopouzdanje, čini da tim igra dobar fudbal i zaslužuje punu podršku u Napoliju”, poručio je Fabio Kanavaro.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×