{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kampos kod Murinja u Totenhemu – drugi pokušaj

/ Izvor: mozzartsport
Nije bilo dogovora jesenas
Kampos kod Murinja u Totenhemu – drugi pokušaj

Prvi pokušaj spajanja Luisa Kamposa i Žozea Murinja u Totenhemu nije uspeo. Probao je Portugalac kada je došao među Pevce da dovede svog dobrog prijatelja u klub, ali nije se došlo do dogovora.

Kako piše Ekip, krenula je akcija da se taj spoj napravi tokom leta. Luis Kampos je izuzetno cenjeni sportski direktor Lila, koji je stekao reputaciju izvanrednjim “njuhom” za igrače, da ih pronalazi i dovodi za male, a prodaje za mnogostruke veće pare. To je demonstrirao prvo u Monaku, gde je klub od fudbalera koje je direktor doveo zaradio više od 500.000.000 evra.

Priča se da Kampos ima jedinstven način za procenu fudbalera, neki svoj način kako “meri” njihov kvalitet i potencijal, pa ga nazivaju čak i revolucionarom u svetu fudbala. Sad, Murinju baš i nisu potrebni mladi i talentovati, tome bi se više obradovao Arsen Venger da je ostao u Arsenalu, ali Portugalcu je potreban čovek koji će prepoznati igrače da odmah budu pojačanja za Totenhem. I zato je Murinjo zapeo da se u klub dovede Kampos.

Poznato je da je Žoze, pogotovo dok nije imao klub, išao više puta u Francusku da gleda utakmice Doga iz Lila, bio je gost kod Kamposa i izgleda da je došlo vreme da se nađu zajedno u istom klubu.

Najnovije vesti


×