{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kalum Hadson-Odoi: Mlad i zdrav kao ruža

/ Izvor: mozzartsport.com
I dalje u karantinu, ali...
no_image.png

Tek što je objavljena vest da je Kalum Hadson-Odoi zaražen stiže i informacija da je mladi fudbaler Čelsija - ozdravio! Istina, i dalje će ostati u samoizolaciji kako ne bi korona virus preneo nekom drugom, cela ekipa je uostalom u karantinu, ali je 19-godišnji krilni fudbaler pokazao da mladi i zdravi zaista nemaju čega da se plaše.
"Zdravo momci, kao što ste možda upoznati, poslednjih dana sam bolovao od virusa, ali sam se u međuvremenu oporavio", objavio je Hadson-Odoi na Tviteru uz napomenu da će i sledeće nedelje ostati u samoizolaciji kako ne bi ugrozio druge.

Podsetimo, Čelsi je objavio da je Hadson-Odoi još u ponedeljak osetio simptome nalik blažoj prehladi, ali da je u međuvremenu potvrđeno da je inficiran korona virusom. Njegovo brzo ozdravljenje trebalo bi ipak da ublaži rastuću paniku. 

Naravno, ne i da uslovi potpuno zanemarivanje rizika, jer on je ipak profesionalni sportista i pride 19-godišnjak. To što je Kalum lako ozdravio ne znači da će tako biti i sa starima i onima sa hroničnim zdravstvenim problemima. Ne treba pride smetnuti s uma da profesionalni fudbaleri imaju najbolju lekarsku negu 24 sata na raspolaganju što često nije slučaj sa ljudima koji nisu deo te biznis mašinerije.

Kalum Hadson-Odoi je inače bio prvi zvanično potvrđeni slučaj pozitivnog fudbalera u Premijer ligi, mada su od ranije trojica neimenovanih igrača Lestera stavljena u karantin, a poslednji su u izolaciju otišli i ljudi iz Evertona.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×