{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Još dva pojačanja stigla na Sardiniju...
Kaljari hara pijacom: Potpisali Simeone i Olsen

Kaljari radi sjajan posao ovog leta na fudbalskoj pijaci. Ekipa sa Sardinije sjajno se pojačava i ukoliko trener Rolando Maran na vreme uspe sve to da kvalitetno ukomponuje - a neće mu biti lako, to je pokazalo i prvo kolo protiv Breše, kada su poraženi kod kuće sa 0:1 - nema sumnje da će Kaljari biti kandidat za izlazak u Evropu. 

Posle Radže Najngolana, Nahitana Nandeza, Alberta Čerija, Marka Roga, Luke Pelegrinija, Kristijana Olive i potrošenih oko 35.000.000 evra, klub sa juga Italije u danu je pazario golmana i klasnog napadača. Iz Rome je na jednogodiušnju pozajmicu stigao Robin Olsen, dok je iz Fjorentine došao Đovani Simeone. Čolito će biti jedna od rekordnih kupovina Kaljarija. Radi se takođe o pozajmici, ali s obaveznim otkupom narednog leta. 

Prema dogovoru dva kluba Viola će idućeg juna za Simeoneov ugovot dobiti 15.000.000 evra, plus 3.000.000 kroz "lake" bonuse. To je ukupno 18.000.000, koliko je Boki Juniors plaćen i Urugvajac Nandez.

Simeone se nije najbolje slagao sa Montelom i rado je prihvatio poziv sa Sardnije gde bi trebalo da bude prva opcija u napadu.

Kaljari je danas završio još jedan posao. Juventusu je prodao napadača iz Severne Koreje Han Kvang Songa za 5.000.000 evra. Ranije ovog leta klub je napustio u prošloj sezoni ponajbolji igrač - Nikola Barela. On je pojačao Inter.  

Najnovije vesti


×