{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kako vam ovo zvuči - KK Juventus?! Anjeli već razgovarao sa Bertomeuom

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
Zanimljive vesti nam stižu iz Italije
Kako vam ovo zvuči - KK Juventus?! Anjeli već razgovarao sa Bertomeuom

Navikli smo da Juventus dominira Italijom u fudbalu poslednjih godina, ali klub iz Torina sve više raste i na marketinškom planu. Promena grba, pa dovođenje Kristijana Ronalda... Pravi bum. I sada novi korak - 25. jula bi trebalo da budu pušteni u prodaju košarkaški dresovi Juventusa!

To je klub najavio preko svojih zvaničnih profila na društvenim mrežama. I odmah se pokrenulo pitanje koje je postalo viralno - pravi li to Juventus svoju košarkašku sekciju?

Uopšte nije isključena ta mogućnost! Šta više...

Da sve nije na nivou glasina potvrđuje i vest torinskoj Tutomerkata koji javlja da je predsednik Juventusa Andrea Anjeli već imao razgovore sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

Najveći košarkaški klub iz Torina je Fijat Torino koji je prošle sezone igrao u Evrokupu, a igraće i ove. Kao što mu i samo ime kaže, Juventus i Fijat Torino imaju zajedničke sponzore, tako da za sada nije jasno da li bi Juventus osnivao poseban klub, ili bi preko sadašnjeg Torina pravio svoju sekciju. Verovatnija je ova prva opcija.

Italija ima jedno zagarantovano mesto u Evroligi koje drži Olimpija iz Milana. Ulazak Juventusa na košarkašku scenu bio bi velika stvar i za košarku u Italiji, ali i u Evropi. Verovatno bi KK Juventus imao dobar budžet, a to bi garantovalo i dobre rezultate u budućnosti.

KK Juventus Torino. Čudno zvuči. Ali, ako se sve rečeno prevede sa reči na dela, mogli bismo brzo da se naviknemo.

Nema sumnje da bi taj klub pobrao brzo mnogo pristalica.

Foto: Juventus FC

Najnovije vesti


×